Morální bahno bijců za práva dítěte

Tak to je dobře,že už víme,co je definice rodiny.Je to plodný muž, plodná žena a doufejme(jako rodiče,kteří pro své děti chtějí to nejlepší)plodný potomek.Snad nikdy nezažije kopance od těchto samozvaných bojovníků za lepší svět.

Oni nejlépe ví co je správné a co je špatné.Co je černá a co je bílá.Než inseminaci, doporučují adopci(takže stejně poloviční sirotek),ale sami si svého potomka radši vyrobili doma,než aby šli příkladem a pomohli někomu z dětského domova - jak nepokrytecký přístup.

Nejlépe by bylo,kdyby se sjednotili a udělali živý řetěz před prvním centrem pro asistovanou reprodukci. Mohli by svojí morální pozici upevnit ještě nějakým pěkným hrdým transparentem.Například:"Vyšší zdanění pro bezdětné". 

Kdyby se náhodou objevila nějaká zneuznaná osamělá partyzánka za volantem náklaďáku, která amorálně číhá jak,ohrozit daně,o které jde bijcům především.Přečetla by si zmíněný hrdý transparent, zpytovala svědomí a morální svět by byl zachráněn! Třikrát hurá!Kdo neskáče,není Čech!

Jako správní znalci života nejlépe ví,jak navázat a udržet vztah,ve kterém je nikdo nebude osočovat z neplodnosti.Pokud jste neplodní, vyhledejte je!Oni vám poradí,který partner vás podpoří,zapře své ego,postaví se svým rodičům,kteří chtějí vnouče postaru a jako správný gentleman vás doprovodí do centra, zaplatí ze svého injekce a pak s vámi bude žít až do smrti,jako správňácký manžel-například Oldřich Nový,nebo Hugo Haas.

Už se nám tu usadil pěkný výraz "neomarxista",ačkoli jsem z dostupných definic diskutérů Idnes pěkně zmaten.Já sám za sebe můžu definovat,kdo je v mých očích "neobolševik".To je takový člověk,který zná svá práva a je kvůli nim ochotný "šlapat" po právech jiných,ale nevadí mu,že ti pošlapaní musí plnit stejné povinnosti jako on,nebo větší povinnosti,než on.Takže v jeho očích je morálně naprosto v pořádku návrh na vyšší danění bezdětných,ale naprosto amorální právo na dítě,pokud nemá partnera. Nebo mu smrdí cigaretový kouř,ale už mu nesmrdí peníze z prodeje tabáku.

Autor: Michal Svoboda | pátek 28.4.2017 8:23 | karma článku: 24,53 | přečteno: 1436x
  • Další články autora

Michal Svoboda

Šílené tempo zdravotníků

26.9.2023 v 10:30 | Karma: 10,22

Michal Svoboda

Pacifistický hyenismus zakončení

10.4.2022 v 15:33 | Karma: 16,39
  • Počet článků 112
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1021x
Jsem zlý,drzý,arogantní,hloupý,sebestředný,egoistický prostě jsem odrazem svých kritiků!
Jsem zastánce metody "cukru" pro lidi,kteří se zaslouží a "biče" pro lidi,kteří si koledují.

Seznam rubrik