Do háje se správnými demokraty.

16. 03. 2018 20:00:54
Svůj článek věnuji správným demokratům. Jestli jste ten vzorek nedefinované pražské kavárny, tak vězte, že s takovou formou kavárny nechci nic mít společného!

Jako správný zamindrákovaný agresívní bloger( vězte, že od správných demokratů je to naprostý kompliment) zastávám názor, že pokud chcete naprosto zvráceným způsobem politicky masírovat nezletilé děti. Dělejte si to na svých dětech. Je to sice v mých očích hloupé rozhodnutí,které v článku vysvětlím, ale je to rozhodnutí vaše, které jako nesprávný demokrat musím respektovat. Když to uděláte na mých dětech v době, kdy budou nezletilé, rozdupu vám hlavu.

Kromě adminů, policie a státního zástupce by měli hlavně zbystřit i ti nositelé těch správných korektních hodnot, ti správní demokraté, kteří si berou do své nevymáchané huby pojem jako právní stát - na jehož dodržování drze bazírují - a mlátí ho Babišovi a Zemanovi o hlavu. A věřte, že jsem ten poslední, který by je chtěl obhajovat. Neobhajuji něčí politiku, kritizuji konkrétní prostředek politického protestu, který někdo naprosto imbecilním způsobem chce legitimizovat jako formu svobody projevu.

Jako nesprávný demokrat vím, že v právním demokratickém státě je 12ti leté dítě právně definováno jako nezletilé, neschopné právních úkonů, nemajíce občanský průkaz a tedy právně nezodpovědné. V tomto bodě, ať mě nikdo pitomě nepřesvědčuje, že 12ti leté děti něco zorganizovaly. Právní odpovědnost má bohužel jeho zákonný zástupce. Bohužel pro ty správné demokraty, kteří by v budoucnu chtěli jako zvrácený prostředek pro dosažení svých politických cílů a názorů používat (čti zneužívat) mé děti. Můžete mi argumentovat, že dítě není mým majetkem a já s vámi budu korektně souhlasit a zároveň dodávat, že není ani majetkem školy, ani zamindrákovaných učitelů, ředitelů, nebo politických aktivistů!!!

V tomto bodě neupírám studentovi jeho právo na politický protest. Pokud je majitelem občanského průkazu, nebo pokud jeho zákonný zástupce hloupě, stádně souhlasí, nechť tak činí. Já jsem rád za zájem středoškoláků a vysokoškoláků, že jim není lhostejný osud této země a chtějí se na něm podílet. Pokud ale žádnou takovou podmínku protestující nesplňuje, je mi líto vážení správní demokraté. Jestli jste opravdu správní demokraté, měli by jste uznat přes které věci právně nejede vlak! Svoboda, nesvoboda projevu!

Jako rodič jsem se neprosil o vyživovací povinnost do 18ti, nebo 26ti let. Jako rodič jsem se neprosil ani o povinnost školní docházky. Není otázkou dne posuzovat správnost obou povinností. Tyto povinnosti prostě jsou, jsou platné a závazné v okamžiku narození potomka a dosažení školního věku. Já jako rodič s nimi nic nenadělám a pokud bych se vzpíral, každý správný i nesprávný demokrat ví, co by v právním státě následovalo a čemu bych se vystavil.

Jako rodič jsem se neprosil ani o povinnost mravní výchovy mládeže a v tomto bodě navazuji na svůj názor, proč si myslím, že souhlas rodiče s politickou angažovaností nezletilého potomka je nejen hloupý, ale i na hraně zákona. Ona by ta demokratická bublina těch správných demokratů a nositelů správných hodnot rychle splaskla, kdyby předmětem projevu nebyl nesouhlas s politikou Zemana a Babiše, ale nesouhlas s politikou EU a setrvání ČR v EU! Nebo ještě lépe, co kdyby nějaký aktivista se souhlasem ředitele a rodičů, vzal děti na politický protest Prague Pride? Pokorný slušný protest, samozřejmě! Vždyť jde přece o svobodu projevu!

Dám ruku do ohně a výplatu k tomu, že by současní správní demokraté - proti kterým jsem já ten agresívní, zamindrákovaný jedinec - otočili jako lidovci ve vládách a místo drzého volání po svobodě projevu by agresivně volali po výměně ředitele předmětné školy, který je schopen tuto zvrácenost povolit v rozporu se školním řádem - což je mimochodem další dokument právního státu - a v rozporu s mravní výchovou mládeže. Další rozpor s právním státem vidím v zodpovědnosti za bezpečnost dítěte. Jestli jako rodič mám zákonnou povinnost přivést potomka do základní školy do 8 hodin ráno, jinak se vystavuji zákonné buzerační perzekuci ze strany učitelů a sociálky, tak jako rodič předpokládám, že škola zodpovídá za bezpečí mého potomka po dobu celého vyučování. Jak bych k tomu potom přišel, kdybych svého potomka viděl jak někde politicky agituje a stal se tím terčem šikany svých sousedů, kteří by měli jiný názor? Co kdyby si dětské shromáždění vzal na mušku nějaký pomatený arab v dodávce? Kdo by potom byl viník, kterého by ti správní demokraté a obhájci svobody projevu, hledali? Jako rodič jsem na začátku školního roku podepsal pouze souhlas mých dětí s účastí na dětských akcích a soutěžích, nikoli na stávkách, protestech a demonstracích!

V takovém případě je má výhrůžka fyzickým napadením plně legitimní!

Ale souhlasím, rozbít někomu hlavu není tak správně demokratické jako mu zničit pověst a život anonymními udáními a různými peticemi!

Jestli chce někdo ve své pomatené deviantní hlavě hledat důvody legitimity politické angažovanosti nezletilých osob má na to právo. Ale ať z tohoto zvráceného úchylného práva laskavě vynechá moje děti. Laskavě se vzpamatujte.

Autor: Michal Svoboda | pátek 16.3.2018 20:00 | karma článku: 40.31 | přečteno: 1382x

Další články blogera

Michal Svoboda

Jak dezolatní vyděrač označuje mladé lékaře za vyděrače.

Je příznačný a vypovídající předchozí článek o definici dezoláta, jehož autor se dnes odhalil kopnutím do mladých lékařů.

1.12.2023 v 12:31 | Karma článku: 22.72 | Přečteno: 668 | Diskuse

Michal Svoboda

Šílené tempo zdravotníků

Tento článek věnuji zdravotníkům v nemocnicích, ačkoli sám jsem laik a ke zdravovědě se povinně dostávám jednou za tři roky.

26.9.2023 v 10:30 | Karma článku: 10.22 | Přečteno: 405 | Diskuse

Michal Svoboda

Upletený dezolátní bič české společnosti.

Dnešní demonstrace na odvolání docenta Ing. Ševčíka je pouze následkem společenského bumerangu. A ten bumerang hezky vrací úder oběma znesvářeným táborům. Posuďte sami.

15.3.2023 v 19:26 | Karma článku: 18.86 | Přečteno: 582 | Diskuse

Michal Svoboda

Pacifistický hyenismus zakončení

Jde přece o ukončení uzavřených kruhů, nepochopení názorů druhých a ve finále jde přece v prvé řadě o mír.

10.4.2022 v 15:33 | Karma článku: 15.83 | Přečteno: 523 | Diskuse

Další články z rubriky Politika

Jiří Žamboch

Prokazatelně lživý titulek o spotřebitelské náladě:

Titulek Seznam Zprávy: "Blbá nálada ustupuje, Češi se cítí ekonomicky nejlépe za tři a půl roku" znamená, že autor neumí napočítat do tří (let). Důkazem jeho lživosti jsou přitom informace přímo z článku.

29.3.2024 v 9:14 | Karma článku: 28.79 | Přečteno: 508 | Diskuse

Michal Sabó

Nechte nám Mrazíka! Proč Češi stále milují Rusko a staré časy?

Česká veřejnost je rozdělena na dvě poloviny. Jedna podporuje Ukrajinu, druhá si stojí za Ruskem. Co vede lidi k hájení tyranie?

29.3.2024 v 6:45 | Karma článku: 27.65 | Přečteno: 1599 | Diskuse

Jiří Žamboch

Putinovo dnešní vojenské srovnání NATO a Ruska záměrně kulhá.Situace Ruska je o dost lepší

Dnešní srovnání NATO Putinem dalším chytrým Putinovým tahem.Prohlášení "Rusko vydává desetkrát méně na obranu než Spojené státy, tak je ruský útok na NATO nesmyslný." má ukolébat veřejnost evropských členů NATO.Je to však jinak.

28.3.2024 v 20:10 | Karma článku: 16.72 | Přečteno: 479 | Diskuse

Jan Pavelec

ČR má se svým upoceným pojetím liberalismu 200 let zpoždění.

Podle Listiny základních práv a svobod se Česká republika nesmí vázat na jakoukoliv výlučnou ideologii či náboženské vyznání, a podle Ústavy má být státem sociálním, nikoliv (neo)liberálním.

28.3.2024 v 15:50 | Karma článku: 15.55 | Přečteno: 270 | Diskuse

Jan Bartoň

Přichází nový věk – volíme mezi tragédií a realismem

Pan Václav Vlk starší uveřejnil skvělý komentář k současné mezinárodní situaci pod titulkem Přichází nový věk tragédie. Abychom předešli tragédii, musíme zvolit realismus.

28.3.2024 v 10:00 | Karma článku: 30.05 | Přečteno: 685 | Diskuse
Počet článků 112 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 1021
Jsem zlý,drzý,arogantní,hloupý,sebestředný,egoistický prostě jsem odrazem svých kritiků! Jsem zastánce metody "cukru" pro lidi,kteří se zaslouží a "biče" pro lidi,kteří si koledují.

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Velikonoce 2024: Na Velký pátek bude otevřeno, v pondělí obchody zavřou

Otevírací doba v obchodech se řídí zákonem, který nařizuje, že obchody s plochou nad 200 čtverečních metrů musí mít...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...