Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZF

Zubrsu

29. 12. 2009 16:47
Základem jakékoliv změny v tomto státě...

...je změna myšlení "281 vepřových hlav"  a to prosím jakýmkoliv způsobem.Zatím jsou "vepřáci" svou  absurdní imunitou, nepostižitelní, za nic nezodpovídající, jsou neskutečnou zátěží táhnoucí republiku do "sraček".

0 0
možnosti
PH

petrph

29. 12. 2009 16:20
I ty ty tunťo

Na to nemusí být člověk  ekonom,vysokoškolsky vzdělaný profesor. aby mu došlo že když se nebudou dnes rodit děti, a pak pak dalších 20 let let vychovávat, nebude za 40 let nikdo kdo by ti platil na tvůj důchod.        A kolik takové malé, a pak rostoucí dítě stojí, a kolik to je starání, a že se to bez sociální pomoci státu (třeba i když je dítě nemocné) zvládnout nedá,to ti řekne každá maminka. Takže bych se vrátil k těm vepřovým hlavám. Sami sice relativně moc nestojí, ale  sežerou toho moc. Zrovna v době kdy křičí jak moc je stojí maminky s malými dětmi, plánují nákupy za miliardy.  Abych citoval jeden z posledních návrhů  "Dvoumiliardový nákup .. navíc bez výběrového

řízení, začali experti, politici z jiných stran a postupně i někteří

spolustraníci ministra Bartáka označovat za „nemravný“. (blíže viz http://neviditelnypes.lidovky.cz/politika-dilema-ministerstva-obrany-dvh-/p_politika.asp?c=A091225_131458_p_politika_wag)

0 0
možnosti
  • Počet článků 112
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1021x
Jsem zlý,drzý,arogantní,hloupý,sebestředný,egoistický prostě jsem odrazem svých kritiků!
Jsem zastánce metody "cukru" pro lidi,kteří se zaslouží a "biče" pro lidi,kteří si koledují.

Seznam rubrik