Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

ippokorny

13. 4. 2012 8:09
Lékař má ještě vědět, jaká je nosnost každého zařízení?

Podle mě jste nezvládnul emoce  a fandíte tomu, kdo nám zbytečně čerpá naše peníze. To jako lékař má ještě vědět, jaká je nosnost každého zařízení, které je v nemocnici a když to neví, tak má být idiot? Třeba má ordinaci v patře, pozve pacientku, utrhne se s ní výtah a někdo o něm bude říkat, že je idiot, když nevěděl nosnost výtahu a neřekl jí, že mát po schodech. Ale jaká je nosnost schodů?

Dám vám příklad, ze kterého to pochopíte. Pacientka může být infikována HIV. Je povinna to hlásit každému lékaři ve dveřích? Určitě.

Věděla, že je nadměrně otylá? Věděla, měla to podle mě hlásit ve dveřích a zůstat stát (nebezpečí rozlomení židle), ale možná to úmyslně zatajila.

Mám nápad. Lékař je povinnen upozornit pacientku, že je otylá a že musí na každém kroku upozorňovat na to dodavatele služeb. Při vstupu do autobusu, vlaku, čekárny, lavičky v parku. Upozorňovat nemusí, když je místo služby řádně označeno maximální nosností. A  pak může službu přijímat.

0 0
možnosti
H

huhu007_v2.1

16. 4. 2012 0:26
Re: Lékař má ještě vědět, jaká je nosnost každého zařízení?

přesně. Tlustý vohnout může být nespokojen,nicméně především sám se sebou.Zákon o zachování energie platí,když někdo sežere víc, než vydá, tak je tlustý. Ničí si zdraví sám a nevím, proč by na něj ostatní měli brát ohledy. Lékař není povinen znát nosnost každého stolu. Zákon nic takového neurčuje, čili tlusťoch může být a možná má dokonce právo být naštvaný a frustrovaný, ale to je asi tak vše. Péči má přesně v té kvalitě, jakou si ji platí. Pacientka se skutečnost, že nemůže být operována dozvěděla teprve v momentě, kdy to vyšlo najevo v rámci rutinní kontroly. POkud chce nadstandardní péči, která se stará i o její time-management, tak si má zaplatit nadstandard na švýcarské klinice a nelozit do chudinského špitálu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 112
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1021x
Jsem zlý,drzý,arogantní,hloupý,sebestředný,egoistický prostě jsem odrazem svých kritiků!
Jsem zastánce metody "cukru" pro lidi,kteří se zaslouží a "biče" pro lidi,kteří si koledují.

Seznam rubrik