Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

petrph

22. 4. 2012 11:15
to je ale velice smutné

Že komunisti už dnes mají větší důvěru než pravicové strany. Protože pokud by platil předpoklad, že by ČSSD mohla držet menšinovou vládu s tichou podporou komunistů, tak se ptejme proč už dávno Nečas nevymetl z vládní koalice nespolehlivé VV a už dlouho nevládne pouze s jejich tichou podporou z parlamentu. A proč se místo toho i dnes snaží získat "bezpečnou, 101-103 prvkovou vládní většinu,,,,,

0 0
možnosti

modrý pták

21. 4. 2012 12:36
To by ale...

...na sebe převzal tyké značnou odpovědnost a nemohl by jen tak lacině populisticky lhát:-(

0 0
možnosti

Z mechu a pazdeří

21. 4. 2012 12:22
Řekl bych to Nečasovými slovy

Ať si pan Zavadil povídá, co chce. Proč to řešit. Na náměstí tolik stoupenců nemá. Pokud jsou odbory nespokojeny s vládou, vyjádřit se můžou.

Větší problém je, že Nečase zas tak netrápí, že tu možná budou nové volby ve kterých zcela určitě vyhrají socialisté a povládnou ve spojenectví s komunisty. V nejhorší kombinaci, tj. komunisté je budou podporovat, do vlády ale nepůjdou. Tohle je dobrý strašák na voliče. Popravdě, bojím se toho. A taky mi vadí, že tohle Nečasovi příliš nevadí. Že se mu to možná hodí jako předvolební agitace, ale ve skutečnosti ho vláda socialistů a komunistů zas tak nepálí. Hlavní je zlikvidovat nepřítele ve vládní koalici.

0 0
možnosti
  • Počet článků 112
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1021x
Jsem zlý,drzý,arogantní,hloupý,sebestředný,egoistický prostě jsem odrazem svých kritiků!
Jsem zastánce metody "cukru" pro lidi,kteří se zaslouží a "biče" pro lidi,kteří si koledují.

Seznam rubrik