Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

karmaR^

Cetl jsem dnes v The Age (seriozni denik z Melbourne) o vnitrnim procesu v radiostanici 2Day FM v Sydney. Oba tzv. moderatori jak rikate v Cesku, patri v nasich podminkach do kategorie "shock-jocks", jak jsem tu uz aspon 5x vysvetlil = DJs zamestnani aby prehravali typ hudby oblibeny demografickou skupinou jiz je radiostanice venovana (zde 15-25let, bulvarni orientace) a prospikovane rozhovory, diskuzemi, drby o celebritach i "celebritach" a reklamami. Ucel diskuzi a interviews je rozvireni senzace az sokovani a vyroba kontroverze za ucelem, aby se o stanici co nejvic mluvilo.

Pri tiskove konferenci na otazku podle jakych smernic se ridili a jaky byl limit prijatelnosti, DJka Mel Grieg rekla: "To neni na nas, abychom to posuzovali. My to natocime a nase nahravka pak jde do jinych oddeleni, ktera rozhodnou co s tim udelaji. Nevim, co presne s tim delaji......(pokr.)

1 0
možnosti

...my delame co se od nas ocekava, tj. telefonujeme a natacime." Jeji kolega dodal: "zatelefonovali jsme, ale konecne rozhodnuti co s natackou je na jinych lidech ve stanici. Nase role je udelat audio a natacku a pak cekat az nam (prislusna oddeleni) oznami jestli to je nebo neni OK."

To souhlasi s prohlasenim exekutivniho sefa stanice Hollerana, ze se pred uverejnenim natacky poradili s pravnim oddelenim stanice a ze "to prehnali pres vsechny dostupne filtry" nez bylo autorizovano shora, aby to slo do eteru.

Holleran take tvrdil, ze se stanice snazila 5x spojit se s nemocnici nez byla nahravka vysilana.

 Anglicky bulvar ted ostre pronasleduje australskou dvojici DJs podle typicke dlouholete tradicni anglicke formule "kdyz je pruser, najdi vhodneho cizince a nasad vinu na nej".

Namisto aby se zabyvali selhanim nemocnice ochranit soukromi pacienta a soucasne vlastni roli ve stvanici na sestry svymi reportery, stvou jen proti australske dvojici "mate krev na rukou".

1 0
možnosti

P72e94t98r 13J18a30r53o22š

10. 12. 2012 19:26

Mate pravdu. Vnimam to stejne. Jeste bych doplnil, ze to co by melo byt v popredi zajmu a diskuse, je fatalni selhani systemu zabezpeceni osobnich a duvernych informaci. Nikoliv snaha vozit se po dvou chudacich, kteri z te samotne sebevrazdy maji nervy v kyblu.

Opet se ukazuje, jak media umi splnit svoji roli na jednicku. Totiz odvest pozornost uplne jinym smerem a pomoci zamest prusvih/ostudu pod koberec.

2 0
možnosti

vzdyt to rikam - Anglicane jsou notoricky znami tim, ze si vzdycky zvoli cizince jako vinika.

Namisto aby resili podil selhani bezpecnostnich opatreni nemocnice a sli do sebe kvuli hyenistickemu chovani vlastniho bulvaru ve stvanici na sestry, stvou proti Australanum aby vsechno ostatni zametli pod koberec.

A to presto, ze neni dokazano co vlastne bylo pricinou umrti. Co kdyz tim poslednim steblem nebylo predani telefonu jine sestre, ale naopak nemilosrdna honba na sestry jejich vlastnim domacim bulvarem z Fleet Street?

1 0
možnosti

Vy říkáte, že moderátoři dělali svou práci.

Já tomu říkám podvod, když někdo telefonuje do nemocnice a představí se jménem jiné osoby. On ví, s kým mluví, ale člověk na druhém konci drátu neví, s kým mluví on.

Pouze Alžběta II. má právo se do telefonu představit jako Alžběta II. POkud to udělá kdokoli jiný, je to podvod.

3 2
možnosti

M15a61r41t33i27n 60P17á57t91ý

10. 12. 2012 14:56

Oni se představili "jménem" jiné osoby? Nikdo se do telefonu nepředstavil jako Alžběta II. Ten rozhovor jde dohledat. Od toho se odpíchněte a napište to jinak a lépe.V

2 1
možnosti
  • Počet článků 112
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1021x
Jsem zlý,drzý,arogantní,hloupý,sebestředný,egoistický prostě jsem odrazem svých kritiků!
Jsem zastánce metody "cukru" pro lidi,kteří se zaslouží a "biče" pro lidi,kteří si koledují.

Seznam rubrik