Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

polatek nebo poplatek? (opravte si nadpis ;-), překlepy děláme všichni....)

0 0
možnosti

Vzpomínáte si na film U pokladny stál? Už tehdy nebylo zdravotnictví zadarmo!

1 0
možnosti

Plete jabka s mrkvama.

Zdravotnictví, aby mohlo fungovat, potřebuje na vstupu dost peněz, solidní organizaci, zamezení kradení, korektní rozdělení peněz do jednotlivých Zdrav Zařízení, rozumně se chovající plátce zdravotního pojištění, rozumně se chovající pacienty.

Nic z toho nemá v čr. Zdravotní poplatky jsou marginalie, nepodstatný problém, který Vám politici předhodili k diskuzi, aby jste si nevšimli toho neuvěřitelného základního bordelu. A nedejbože se jich neptali, proč s tím opravdu něco nedělají. Protože udělT  s tím mnohé jde, ale musí se chtít. A politici nechtějí. jim to prostě vyhovuje , jak to je.

Tak si milí voliči diskutujte o takové drobnosti, hlavně ať to ještě nějaké volební období vydrží, jak je,

Mimochodem pro autory chytráky. Spoluúčast na léčení se využívá různým způsobem naprosto všude, i v docela bohatších státech, než je čr.

 TO JE NORMÁLNÍ nástroj regulace a dotlačení pacientů k rozumnému chování. Pokud to v čr nebude, jako že asi ne, bude jenom zdravotní péče méně dostupná a méně kvalitní (míň peněz, menší regulace)  a to odskáčou hlavně ti chudí, pod jejichž zástěrkou to politici prosazují, protože to je tak super neplatit....

3 1
možnosti

No vy ty jabka s hruškami motáte taky!!!

Jestli se vám ještě nedoneslo, tak si platíme zdravotní daň a z té jste i vy placený (na současné poměry dost štědře)...Proto by jste se měl slušně chovat, v jiných zemím se to striktně vyžaduje...Běžte takhle vyřvávat do Němec, když se tam uživí stolař, měl by jste se tam uživit téžEU

A že se tu krade hlavně díky zdravotníkům nalezlých do stran, které jsou momentálně  v kurzu, je taky pravdaRv

0 0
možnosti

tak jo. Přistoupíme na dělení pacientů a jejich trestání nebo netrestání... takže třeba motohavarie pod vlivem - potrestat! ... no to se dostanete k aktivní eutanazii a budete třeba alkoholiky zbavovat života?

0 0
možnosti

Poplatek není zpropitné.

0 2
možnosti
  • Počet článků 112
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1021x
Jsem zlý,drzý,arogantní,hloupý,sebestředný,egoistický prostě jsem odrazem svých kritiků!
Jsem zastánce metody "cukru" pro lidi,kteří se zaslouží a "biče" pro lidi,kteří si koledují.

Seznam rubrik