Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OP

Velmi výstižné. R^Málo chytlavý nadpis, měl byste více čtenářů

0 0
možnosti
OF

Abych se neopakoval, odkazuji diskutující na svoje příspěvky v diskusi po článkem blogera p.Malého.

Jakýpak tristní stav zdravotnictví ? Zdravotnictví je jeden z mála oboru kde se vždy pracovalo, i když v poslední době se zdravotnictví drží jen sílou vůle.

Sestra, která aplikovala pacientce kaliumchlorid ?Sestry nejsou, mladé do oboru mnohdy nenastoupí a kvalifikované prchají do privátu, do ciziny  nebo /dříve/ na rychlou/, viz Třebíč,  kde sestry z ARO hromadně prchly na rychlou a na jejich místo byl přijat rychlokvaška Zelenka.Když se zakládalo ARO u nás, tak bralo jen ty nejlepší sestry z JIP a chirurgie, které prošly JIP a měly minimálně 5 let praxe. Kde jim dnes konec ? Všechny pracují na rychlé.

Záměna glukozy za Chlumského roztok ?Kdo povolil provádět oGTT v jakékoli ambulanci ? oGTT se u nás provadí v odběrové místnosti na biochemii, kde je na to čas

, dostatek prostor / i skladovacích/  a personálu ?  Proč najednou ta výjimka ?

1 0
možnosti
JC

A všimněte si, jak lékaři Filipczyk a Polický ihned vyrazili bránit svého kolegu i nemocnici i ředitele nemocnice a prostě vůbec všechny v bílých pláštích. Inu, bílá mafie.

Za jiné duševně nemocné zločince slovo v blozích neztratili.

1 1
možnosti
TB

Pane Chovanec, proč tak lžete?

Cituji pana Polického v diskuzi pod předešlým blogem k tomuto tématu: "podle mě viníkem je každopádně vedení klatovské nemocnice-pokud mělo na primáře stížnosti a pokud ne tak personál kolem něj-tn měl dávno podezřelé chování hlásit "

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS