Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Opravdu by mne zajímalo kdo je, podle vás, nepoctivý živnostník ?

1 0
možnosti
MS

Dobrý večer.Dle mého soudu ten,který vydírá úředníky finančního úřadu,že po zaplacení pokuty propustí stovky lidí,aby si vykompenzoval ztrátu a státe starej se.Takže ho radši nechají být-Karel Holoubek.

Pak bych hledal mezi solárními barony,kteří na Silvestra narychlo kolaudovali rozestavěné elektrárny.

A také by si měli sáhnout do svědomí prodejci štěňat,dětského oblečení,starých počítačů, a dalších věcí,kterých jsou na netu tisíce v soukromých inzerátech, protože tohle je také slušný domácí byznys-nijak nekontrolovaný úřadem.

Jako šermíř víte,za kolik se běžně prodávají zbraně a zbroje,kostýmy-na Fleru třeba. Pochybuju,že když jednou za uherský rok navštívíte portál,aby jste prodal věci,které už nepoužíváte,tak následný zisk poctivě zdaníte.

Určitě dáme dohromady spoustu dobrých i špatných příkladů v řadách velkých i malých podnikatelů,nebo živnostníků,nebo obyčejných příležitostných prodejců na inzerátu.

Všude jsou slušní normální živnostníci a také vyčůránci,ale tohle platí i o zaměstnancích-to je otázka vnitřního charakteru člověka,nikoli práce,kterou zastává.

Je to ale také o motivaci platit.Komu se chce přispívat na pandury,nebo opencard?Bez ohledu na skutečnost je-li platícím zaměstnanec,nebo živnostník?

1 1
možnosti
DK
  • Počet článků 112
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1021x
Jsem zlý,drzý,arogantní,hloupý,sebestředný,egoistický prostě jsem odrazem svých kritiků!
Jsem zastánce metody "cukru" pro lidi,kteří se zaslouží a "biče" pro lidi,kteří si koledují.

Seznam rubrik