Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já se jen divím, že se inteligentní člověk vůbec zabývá nemocí vyvolanými halucinacemi a paranoidními bludy. Už jen tím, že bych se zabýval jeho myšlenkami bych si zcela zničil karmu (ne tu na iDnes). Přirovnal bych to k brodění se slizem, výkaly a hnisem.

3 0
možnosti

Ať se to líbí nebo ne,i pan Horner má právo na názor.Kvůli karmě nepíšu,ani té na Idnes.V životě jsem se probrodil různými výkaly,i těmi,které jsem sám vypustil z vlastní díry pod nosem,a které bych s odstupem času sdělil veřejnosti jinak,ale to už si musím nést sám.Děkuju za příspěvek.

0 0
možnosti

Reakce pana Hornera na můj starší článek a citace jeho části, se kterou údajně nesouhlasíte. Opravdu?

.......................................................................................................................

Váš názor opět zapadá do obecného cynismu vašich krvelačných názorů.

Václav Husák 23487

.........................................................................................................................

Jediným logickým a současně i možným řešením je okamžitě zastavit veškerou potravinovou pomoc africkým zemím, která vede pouze k tomu, že se obyvatelé Afriky množí jako králíci a stále více jich s nataženou rukou čeká příjezd kamiónů s jídlem.

Chceme-li si jako Evropané udržet vlastní existenci, musejí v Africe desítky miliónů lidí zemřít hladem, protože většina z nich cílevědomě pracovat neumí a ani nechce. Jedinou formou možné pomoci je přispět k jejich vzdělávání.Ale ani o to místní nemají zájem, zejména když se musejí o něco starat.Klasickým příkladem byla aktivita našich rybníkářů, kteří se obětavě snažili Afričany naučit chovat ryby. Pokud byli na místě, tak to fungovalo. Když se tam vrátili po dvou letech nikdo už se o nic nestaral a vše zpustlo.

V mnoha afrických zemích je ještě stále základem infrastruktura vybudovaná před desítkami let kolonialisty. Změřme se raději na podporu vlastního všestranného rozvoje a proti násilnému obsazování Evropy se braňme veškerými dostupnými prostředky, včetně vojenských. Vše jiné je pouze nesmyslný a nebezpečný sentiment.

4 0
možnosti

Souhlasím s vámi,že jsme vytvořili cargo kult,na který jsme Afriku navykli.Na druhou stranu ta infrastruktura - kterou vytvořili kolonialisté - nesloužila náhodou k rychlejšímu vykořisťování nerostných surovin?Kdo by chtěl z Afriky krást drahé kovy po výmolech?Totéž můžu prohlásit o Somálsku.Kolik států denně "krade" ryby,v jejich vodách?Je to jen o tom dostat se k jejich nerostnému bohatství,které oni neumějí zužitkovat a které tam leží.

0 0
možnosti

"Zákony a pravidla se dají změnit na základě poměrné voličské většiny,ale já osobně nevěřím a nikdy neuvěřím,že dojde k situaci,kdy ta pomyslná "většina" schválí koncentrační tábory a výrobnu masokostní moučky."

Od toho jsou také různé pojistky. Některé věci nesmí být předmětem referenda, Ústavní soud zruší zákony odporující Ústavě. Dokonce mohou zrušit problematický ústavní zákon.

1 0
možnosti

Děkuji za příspěvek,proto není důvod k panickým obavám z nárustu neonacismu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 112
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1021x
Jsem zlý,drzý,arogantní,hloupý,sebestředný,egoistický prostě jsem odrazem svých kritiků!
Jsem zastánce metody "cukru" pro lidi,kteří se zaslouží a "biče" pro lidi,kteří si koledují.

Seznam rubrik