Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je podivné, že věříte tomu, co napsal pan Janota. Položil jste si otázku je to opravdu pravda? Při každé takové věci se provádí ohledání místa činu, které provádí specialisté Policie ČR. Ohledání místa činu, výpovědi svěků neprokázaly, to, co uváděl pan Janota. Nikde na stropě, podlaze nebylo zjištěno nic, co by prokazovalo výpověď pana Janoty, Naopak bylo prokázáno, že Janota střílel po exekutorvi, který když jej viděl s pistolí v pokoji začal z pokoje utíkat. Střela vystřelená z pistole pana Janoty prošla ve výši 1, 5 metrů dveřmi, minula exekutora a skončila v koupelně. Jak Krajský soud, tak Vrchní soud, došly ke stejném závěru ohedně trestů a zajištěných důkazů. Trest byl ten neznižší, které soudy mohly dát.

2 7
možnosti
MK

Výstřel z 6,35 za dveřmi měl razanci asi jako vzduchovka; vzal to soud v úvahu?

3 4
možnosti
Foto

Střela prošla dveřmi pokoje ve výšce zhruba jeden a půl metru a skončila v koupelně. „Střela letěla ve výšce, kde má dospělý člověk životně důležité orgány,“ řekl žalobce. Takže když prolétla dveřmi a skončila v koupelně měla razanci někoho zabít ?

1 1
možnosti
RJ

R33a52d69e57k 59J11a18r11o30š

25. 2. 2017 17:15

Tak si to zkuste p. Kulhavý. Otevřete průměrné bytové dveře, z jedné strany uchopte a zamiřte Browning či cokoliv v ráži 6,35 mm, z druhé strany nastavte ruku, vystřelte a pak nám zde ukažte tu oděrku...

1 0
možnosti
MK

Samozřejmě záleží, jaké to byly dveře. Střílel jsem z různých pistolí; do slámy i do prken a z 6.35 některá prkna ani neprostřelila. Jak říkám, záleží na dřevu, ale ruku si tam, nebo i jinam dejte sám!;-):-);-D

1 0
možnosti
VK

Aha. Zkuste zkušenosti jiných.

http://www.strelectvi.cz/forum/6-35-browning-t2336.html

A takové papundekly v paneláku mezi místnostmi toho moc nezastaví.

0 0
možnosti
VK
MK

Kopřiva - nebalistik!!!8-o8-o;-D;-D;-D

0 1
možnosti
VK
MS

Víte jedna věc je pistole s razancí vzduchovky a druhá právě odborná neznalost exekutorů v oblasti palných zbraní.Oni se právem mohli domnívat,že jsou přímo ohroženi na životě.Já bych ocenil,kdyby jste všichni odborníci zůstali objektivní,ne proto,že se střílelo na exekutory,ale že se podobným způsobem mohlo vystřelit na hasiče,nebo policajta.

0 0
možnosti
  • Počet článků 112
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1021x
Jsem zlý,drzý,arogantní,hloupý,sebestředný,egoistický prostě jsem odrazem svých kritiků!
Jsem zastánce metody "cukru" pro lidi,kteří se zaslouží a "biče" pro lidi,kteří si koledují.

Seznam rubrik