Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Děkuji za link. Je jen otázkou času,kdy se pojem "stravovací služba" rozšíří i na neživnostníky v pohostinství. Doma také připravujete občerstvení pro více,než jednoho hosta a riziko otravy je také,když koupíte prošlý salát.

Na druhou stranu ten zákon je zbytečný. Koukněte na zákon 137/2004 část 3 § 49 g. Takže ten zákaz je už od roku 2004 a poslanci ho jen duplikovali. Asi máme málo zákonů,kterými se řídit.Proč ale tedy před tím nutili podnikatele ke stavebním úpravám v předchozí verzi,nebo označením celého podniku cedulkou?

Já jsem svým článkem chtěl poukázat na fakt,jakými absurdními právy se člověk ohání a že celá veřejná debata se pořád dokola točí,jako kdyby ty hospody patřily hostům.A skupina,která se tímhle musí řídit nejvíc je taktně umlčována.

2 0
možnosti
Foto

Myslím, že podobné hlášky jsou již nadbytečné a k tomu ještě opsané.

1 2
možnosti
MS

Ano,jednu nadbytečnou jsem opsal od vás.Ani si neuvědomujete,že jste ve všech diskuzích na toto téma potvrzoval právo majitele určit si pravidla na svém pozemku.

0 0
možnosti
Foto

Nekuřákům by měl být zakázán pobyt na zahrádkách před podniky, ve kterých je zákaz kouření. Nekuřáci by taky za posezení na zahrádce měli být pokutování. Taky je třeba si uvědomit, kolik práce měli naši politici s tímto zákonem a podobnými.

3 1
možnosti
JZ

A jak byste si to představoval prakticky, určit kdo je nekuřák?

Lidi by dokládali alespoň 10 posledních účtenek za nákup cigaret? Nebo by byli prošacováni, zda u sebe mají krabičku? Nebo by museli po celou dobu přítomnosti kouřit? A na pětiminutovou přestávku mezi cigaretami by mohli zůstat, nebo si odejít počkat do lokálu? Někdo, kdo si zapálí až po jídle by byl na zahrádce připoután, aby náhodou neutekl dřív, než si skutečně zapálí na důkaz, že se tam jen nevloudil nekuřák? A když někdo vykouří jen pár cigaret denně a zrovna kouřit nepotřebuje, smí si přisednout nebo má mazat dovnitř, dokud nedostane chuť?

0 0
možnosti
Foto

„Tak si říkám v čem se chtějí lišit od bezohledných kuřáků s jejich právem zapálit si kdykoli a kdekoli?“

Inu kuřáci byli tak bezohlední, že si zapalovali v hospodách, jejichž majitelé jim to o své svobodné vůli dovolili. To je věru vrchol bezohlednosti kuřáků...

20 0
možnosti
Foto

A toto je vrchol demagogie.

1 7
možnosti
  • Počet článků 112
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1021x
Jsem zlý,drzý,arogantní,hloupý,sebestředný,egoistický prostě jsem odrazem svých kritiků!
Jsem zastánce metody "cukru" pro lidi,kteří se zaslouží a "biče" pro lidi,kteří si koledují.

Seznam rubrik