Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Co bylo dříve, vejce nebo kuře? No přeci návod!;-D

0 0
možnosti

Nějak si nejsem jistý jestli na počátku bylo opravdu první slovo Bůh.R^

0 0
možnosti

To je zvláštní hledání souvislostí. Dobře víte, že v tom problému s kouřením jde o prostou chcíplou kozu sousedovu.

O co jiného, než neznalost symbolů, jde například v případě kuřáků zaparkovaných na nádražích pod symbolem přeškrtnuté cigarety, mě ale nenapadá.

0 0
možnosti

Naopak, tuhle souvislost jsem uvedl pod protikuřáckým zákonem. Nebýt bezohledných konkrétních kuřáků a akorát bych ještě doplnil vyčůraných restauratérů, tak by tento zákon nevznikl.

Já osobně bych se přikláněl, k předchozí úpravě stavebního oddělení, kterou bych ještě doplnil, že ta kuřácká část by byla bezobslužná, aby bylo pochopeno, že práva zaměstnance jsou nad právy kuřáka.

Akorát to stavební oddělení musí být faktické. Plenty a nekouření od 12:00 do 14: 00 opravdu nejsou stavební oddělení.

0 0
možnosti

skutečně návod na použití člověk nepotřebuje.........pokud ovšem již někdy viděl svíčku v akci............když ne...je to pro něj problém............a protože máme dnes velikou možnost volného pohybu téměř po celém světě....pak se skutečně může stát, že někdo něco ještě neviděl a potřebuje návod...........nebo trénink.........

A protože každý výrobce, tedy i výrobce aut si něco udělá jinak než konkurence, musíte se to prvně naučit..........a to jde jen , když vám to někdy vysvětlí a nebo když máte dobrý návod k použití daných funkcí.........

a tak je i otázkou co je a co není triviální a jak pro koho...........

no a co se týká zákazu kouření............je dobré si uvědomit jak tento zlozvyk vlastně vznikl historicky a je také dobré si uvědomit že USA začaly zakazovat kouření již před 30 lety.....takže i tento zákaz je pro některé triviální...tedy pro ty, kdo to ví...ti kdo to neví...se jen velmi nesmyslně rozčilují.............a dokazují tím jen to , že prostě nemají pravdu i když si naivně myslí, že mají.........

někteří lidé si totiž jen myslí, že myslí, když si myslí, že myslí................a nejde jim to vyvrátit...................prostě je to tak, že krávě se nedá vysvětlit, že je kráva........jak praví psychologická poučka........

přeji krásné svátky

0 0
možnosti

Pane Bartoš krásné svátky i vám. Ve spoustě vašich příspěvků je vidět i pointa, ale chce to trénink ji vidět. Jde o to nekoukat na spor, nebo problém jednou optikou, protože pak člověk nikdy nedojde k posunu.

Co se týče protikuřáckého zákona, tak v tom nevidím následek evoluce, nebo historicky špatného směru používání tabáku, ale prostý následek chování kuřáků k nekuřákům - konkrétních kuřáků, aby se nějaký kuřák necítil dotčen, že je házen do jednoho pytle.

Nebýt vyčůranosti restauratérů (opět konkrétních restauratérů), kteří si " pojem" oddělení kuřáků a nekuřáků vyložili tak, že dali nekouření od 12:00 do 14:00 a naivně si mysleli, že se místnost nějak vyvětrá, tak by stačila předchozí zákonná úprava - tedy jednoduchý až triviální návod pro restauratéry, jak vyhovět oběma zákaznickým skupinám a proces používání tabáku by šel tak nějak plynule - evolučně.

Já jsem poslední cigaretu před x lety prostě odložil a další nezapálil a nepotřeboval jsem k tomu celý zákon, stačila evoluce.

0 0
možnosti

Chtel jsem tzake neco o svickach napsat do diskuse, ale kdyz jsem si precetl jeji cast, radsi vam doporucim, dat jiny obrazek, treba s kytickou, tak snad nikoho provokovat nebude.

0 0
možnosti

Ten obrázek je schválně, ale gratuluji. Jste jediný, kdo pochopil, že zhlédnutí se v příkladech byla věc osobní volby. Příklady se vás netýkaly a návod k životu a ke svíčkám nepotřebujete.

0 0
možnosti

Já už opravdu nevím, jak vám vysvětlit, kde je problém...

Kontrolní úředník se má držet zákona a nepodnikat nějaké vlastní akce. Zákon říká, že k výrobkům s obecně známým použitím není třeba návod. Pokud však úřad usoudí, že ke svíčkám je třeba návod, pak se musí řídit Správním řádem, který praví, že ve stejných nebo obdobných situacích má úřad postupovat stejně. To pak znamená, že by musel požadovat návod u všech svíček a všech prodejců (zjevně se neděje, jak jsem včera zjistil v obchodním centru). Ale také to znamená, že by měl vyžadovat návod k zápalkám a zapalovačům, protože se jedná o situaci velmi podobnou - jde zde o zacházení s otevřeným ohněm.

7 0
možnosti

Článek nebyl o svíčce a kontrole svíček, ale o potřebě lidí vlastnit, či nevlastnit návod k jednoduchým věcem. Jednoduchá srozumitelná pointa článku, kterou bohužel všichni nepochopili, protože k ní nebyl přiložen návod.

0 0
možnosti
Foto

Návod na to pivo, co máte před sebou, jste dostal?

1 0
možnosti

Ne, ale dostal návod jak si ho nezvrhnout. Musí mít i boty s okovanou špičkou, přilba být nemusí.

0 0
možnosti
  • Počet článků 112
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1021x
Jsem zlý,drzý,arogantní,hloupý,sebestředný,egoistický prostě jsem odrazem svých kritiků!
Jsem zastánce metody "cukru" pro lidi,kteří se zaslouží a "biče" pro lidi,kteří si koledují.

Seznam rubrik