Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

další otázka je, jestli veřejnosti tahle žabomyší válka vyhovuje a jak dlouho bude trvat?

Zdroj: https://svobodamichal.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=667009

Ano vyhovuje, protože politika je divadlo. Mimo jiné a také. Je to, jako když ve starém Římě se vůči sobě vymezovaly politici prostřednictvím barev a soutěže jednotlivých vozatajů. A diváci měli komu fandit a na koho se durdit.

0 0
možnosti
Foto

Tak kdyby to pojal po Vašem, fakt by se jednalo o trapnou frašku. Doufejme, že Vás příště vezmou do party, abyste podobné akce řídil.

2 0
možnosti
MS

Tu práci mi klidně nabídnout mohou. Iniciativě se meze nekladou. Ale na rozdíl od nich já bych reprezentaci prezidentskýho úřadu bral vážně, a proto bych na základě obyčejné logiky a selského rozumu s nimi nikdy nemohl pracovat v jednom týmu.

Akorát si trochu protiřečí váš příspěvek ve kterém na jednu stranu docházíte k závěru, že moje nápady by se jednaly o trapnou frašku a zároveň doufáte, abych podobné akce řídil. Příště to chce lépe psát příspěvky.

0 0
možnosti
PB

P12e81t60r 86B84u32r36i18a73n

15. 6. 2018 15:54

Karma. Když už si platíme šaška, tak ať aspoň cinká rolničkama.

1 0
možnosti
AR

Ani nevím zda ten akt s těmi trenýrkami byl i v TV, protože Zeman mě nezajímá. Ale ukazuje to, nač hlavně prezident ve své práci uvažuje;-D;-D;-D

0 0
možnosti
TP

T90o66m80á29š 95P74í96c83l

15. 6. 2018 15:03

Já věřím, že pan Halík z pozice vzdělaného intelektuála všem nechápajícím vysvětlí umělecké a společenské hodnoty oné perfomance.

2 0
možnosti
MS

A právě tím se příznivci MZ baví, protože MZ hodí "udičku" na kterou se Halík a jemu podobní chytnou a dostanou se přesně tam, kam potřebuje. Takže ačkoli je asi nejvíc kontroverzním a nejhorším reprezentantem ČR, tak stejně má svoji voličskou základnu, kterou paradoxně přihráli Halík a jemu podobní a MZ vydrží celé funkční období dokud neodejde vítězně středem a politici, kteří nemají na to, aby v PS odhlasovali zdravotní kontrolu způsobilosti (na což mají právo) zůstanou jen a pouze u výkřiků na twiteru, FB atd..

0 0
možnosti
Foto

Kde ta žumpa sídlí? Pod Hradem?

2 0
možnosti
JK

To je na ní unikátní, muže být i u vás, stačí jen se k nim přidat.

Můžete být dalším "žumpíkem", na to ta ta.

0 0
možnosti
JK

Je to ale fuška co, nezbývá než ty šílenosti porovnat s šíleným divadelním kusem, ale bude to fuška čím dál větší, protože jak bylo řečeno, nobelovka Zemana nemine - za vynález žumpy, která nemá dno.

3 0
možnosti
MS

Otázka je, jak dlouho budeme jako příznivci a odpůrci MZ to pomyslné dno hledat a jak hluboko chceme dojít, než ho najdeme.

0 0
možnosti
  • Počet článků 112
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1021x
Jsem zlý,drzý,arogantní,hloupý,sebestředný,egoistický prostě jsem odrazem svých kritiků!
Jsem zastánce metody "cukru" pro lidi,kteří se zaslouží a "biče" pro lidi,kteří si koledují.

Seznam rubrik