Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Víte, on nikdo z Vámi jmenovaných neodstoupil vlastně kvůli těm jmenovaným kauzám, ale jen a pouze kvůli neúnosnosti situace, kterou tato kauza vyvolala. U nás se ale zatím důsledků nikdo z jmenovaných nebojí. A proto je třeba demonstrovat. Aby se začali bát důsledků svých nepěkných činů.

0 0
možnosti

To je pravda, ale pořád je faktem, že jmenovaní politici projevili dostatek soudnosti a například Ficova strana Smer vládne a má stabilní voličskou základnu. Můžu jen spekulovat, jak by vypadaly volební preference, kdyby spratkovsky kopal do všech a že na a ne neodstoupí. AB je plnoletý svéprávný člověk, který svoji stranu buď nechá volně dýchat a vládnout, nebo ji v budoucnu potopí jako Cerar. Je to jeho věc a upřímně je mi to jedno. Co mi ale není jedno je smysl demonstrací. Politici (bez ohledu na stranickou příslušnost) prostě musí vědět, že oni tu jsou pro nás, nikoli my pro ně.

0 0
možnosti
Foto

Záleží na účelu demonstrací. Pokud lidé žádají odvolání ministryně, která ještě nezačala pracovat, nebo demisi premiéra, který je sice vyšetřován, ale do rozsudku platí, že je nevinný, tak taková demonstrace je útokem na principy demokracie. Zajímavé je, že některým náhle vadí 47 milionů, možná šibalsky vyčerpaných z Bruselu a skoro 30 let jim nevadilo nejdříve tunelování podniků a bank, kauzy zametené pod koberec, do nekonečna vlekoucí se soudní procesy, fígl s FVE a korunovými dluhopisy a to všechno nás okradlo o daleko víc a způsobilo zadlužení státu. ve výši 1,6 bilionu Kč.

2 5
možnosti
Foto

tunelování a zlodějina mi vadily vždy, a jenom proto, že na Babiše je zatím jenom 50 milónů, tak jej mám velebit???

1 0
možnosti
Foto

:-) PŘESNĚR^R^R^ Jak prosté!! Stačí nebýt na hrnci z domnělé vrchnosti. Problém je i v tom, když vztah k politikovi přeroste v něco deviantního, co se podobá vztahu mileneckému. Pak procitnout a opustit, zpřetrhat pouto .......auvajz:-)

0 0
možnosti

Patrně máte na mysli vztah mezi AB a blogerem bez diskuze Liborem Čermákem.

1 1
možnosti

Tak na náměstích se může rozhodovat (nebo spíš podpořit) pád systému, změna společenského řádu apod. Ale aby zde někdo rozhodoval o tom, jací lidé mají být delegování do konkrétních funkcí (politických nebo ústavních), to snad vážně ne. Nežijeme přece ve středověku, nebo nějaké Africké "banánové republice". Snad.

3 1
možnosti

Takže nesmíme ani suspendovat řadové policisty ani úředníky,že. Měli by - dle vaší úvahy - normálně vykonávat své zaměstnání i když jsou podezřelí z trestné činnosti. To si myslím, že je bližší Africe.

2 2
možnosti

J14a98k33u43b 87H75o46z18a

6. 6. 2019 10:29

Anebo to slovačisko zahraje mučedníka tak dobře, že mu to hodí stejný nebo i větší počet lidí.

Jak by řekl mistr Yoda: "Vždy v pohybu budoucnost je."

2 0
možnosti

I to se může stát.

1 0
možnosti
  • Počet článků 112
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1021x
Jsem zlý,drzý,arogantní,hloupý,sebestředný,egoistický prostě jsem odrazem svých kritiků!
Jsem zastánce metody "cukru" pro lidi,kteří se zaslouží a "biče" pro lidi,kteří si koledují.

Seznam rubrik