Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Když si přečtu poslední stanovisko "města" - tak ten pán zřejmě poslal policajty do ...... a chtěl jít k autu. Ale ptáte se po "hranici" . Zřejmě neplatil falešnou bankovkou jako Floyd - takže potom - kromě slovního bububu ho vyfotit, nic víc. Pán byl zřejmě horká slovácká "hlava".

0 0
možnosti
MS

Asi jo. Nebo když šlo o auto, nechat ho, aby dítě dal do autosedačky a tím pádem by bylo zajištěno a ochráněno. Do té doby by stihli přijet i státní, ale tahle úvaha je generálování po bitvě. Do budoucna se prostě musí policajti naučit tyhle situace. Třeba s figurínama jako záchranka to je jedno, ale normální bojový kurz. Ale to je jen moje úvaha a to jsem myslel i v článku dobudoucna.

0 0
možnosti
Foto

K brutalitě dochází ve Sněmovně, kde se odehrává brutální legrace. Zatímco občana na ulici lze válet v prachu po zemi, pro Volného a Bojka vymýšlejí plexibudnik.

2 0
možnosti
MS

Výborný nápad. Když do plexibudky něco zeshora nalijete, tak to nemá kudy vytéct.

0 0
možnosti
JS

Lituji, ale jak víte, že to byla brutalita policie? Jste snad jasnovidec? Pokud vím, nic zatím nebylo vyšetřeno. Na rozdíl od Vás nevylučuji provokaci nezodpovědného "otce", který pro své zviditelnění vystavil nebezpečí svého potomka.

1 2
možnosti
MS

Já zase lituji, že reagujete pouze na název článku. V perexu je jasně napsáno, že článek nehodnotí přiměřenost zásahu, ale fakt, že takových zásahů bude přibývat. Co dokládá text článku.

1 0
možnosti
Foto

Zašťiťovat se malým dítětem a záměrně provokovat policisty okázalým porušováním vládního nařízení, je ze strany těchto jedinců odsouzeníhodné.

3 3
možnosti
PK

S tím malým dítětem souhlas. Už několikrát jsem v Praze byl svědky, třeba Anděl, s jakými individui se policisté setkávají. Tu práci bych nedělal ani za poslanecký plat.

0 0
možnosti
Foto

Mám dojem, že někteří se snaží zneužít toho, že je doprovází malé dítě. Spoléhají se na to, že strážníci/policisté se pak neodváží před dítětem zasáhnout a odmítají je poslechnout a dokonce se i legitimovat. Je tedy především nezodpovědností onoho rodiče, když vyhrotí situaci až fyzickému zásahu proti jejich osobě.

4 3
možnosti
MS

Je to opravdu vnitřní souboj ega a zodpovědnosti. Víte kolikrát jsem musel v sobě zadusit vztek? Nejde jen o konflikt s policií. Konflikty jsou i ve škole s učitelem, v družině s družinářkou, nebo jen doma s partnerem/kou a je jen na rodiči, jak bude před svým potomkem vystupovat.

2 0
možnosti
AL

Za komančů člověk dostal po tlamě od policajtů ani nevěděl jak a když se dovolával vyšetřování, tak měl ještě kaňku v kádrovým posudku. A nikdo to nenatáčel ani neřešil. Hodně to dneska dělaj médi a lidi, co potřebujou, aby furt byl rozruch.

2 2
možnosti
MS

Na druhou stranu to první video v článku odhalilo naprosté selhání strážníka. Přece nechcete vrátit dobu nejen bezdůvodného mlácení, ale i mučení ve výslechové místnosti.

Co se týče natáčení tak tam to beru jako regulérní pořízení důkazu, ale pořízené video má nejprve putovat na státní zastupitelství, nebo GIBS, kde - mimo veřejnost - poslouží jako důkaz. Až když selžou tyto kontrolní složky, tak teprve se má zveřejnit, aby se ukázalo selhání nejen policisty, ale i justice. Jenže v dnešní době je to naopak. Nejdřív se zveřejní video, pak se vytvoří hnutí ze samozvaných strážců pořádků - aktivistů a ti suplují justici a nedej bože, když skutečná justice rozhodne jinak.

0 0
možnosti
Foto

I37v92o 50C23i13l28i96c45h

11. 3. 2021 14:51

Zasloužíte karmu R^ Napětí roste a poroste nejspíš ještě víc.

Ovšem ten člověk z posledního incidentu měl prokázat totožnost a neměl se pokoušet odcházet, podobně jako to byl problém i u předchozích podobných incidentů bez ohledu na to, že to celé vzniklo zbytečnou buzerací kvůli roušce. Jenže tento člověk taky žádal (a je to i na tom videu), aby byla zavolána státní policie, což měšťáci podle mého názoru udělat měli. A jestli tam opravdu nechali tříleté dítě, tak u MP opravdu nemají co dělat. Ale nikdo z nás u toho nebyl, takže těžko soudit.

4 1
možnosti
PK

Tak asi by toto měli řešit "měšťáci". Pak už by jim zbyli jen ty botičky.

0 0
možnosti
  • Počet článků 112
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1021x
Jsem zlý,drzý,arogantní,hloupý,sebestředný,egoistický prostě jsem odrazem svých kritiků!
Jsem zastánce metody "cukru" pro lidi,kteří se zaslouží a "biče" pro lidi,kteří si koledují.

Seznam rubrik