Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PC

Autore, nastudujte si laskavě, co je to ve skutečnosti pacifismus, v čem jsou jejo kořeny (z čeho vychází), jaké jsou jeho principy a proč byl a je významnými a uznávanými našimi i světovými osobnostmi dneška i minulosti hájen a prosazován jako jediná možnost zachování nejen míru, ale i celkově dobrých vztahů, ať už na poli mezinárodním, nebo v běžných mezilidských vztazích.

Bez tohoto poznání podstaty pacifismu budete vy a vám podobní plácat nehorázné nesmysly, jaké vidíme v podobných bložích a diskusích pod nimi.

1 5
možnosti
MS

Diskutére, nastudujte si laskavě rozdíl mezi vystupováním proti válce a srovnáváním válek, což rozhodně pacifisti nedělají, že.

Bez poznání rozdílu mezi pacifismem a srovnáváním válek tady budete dokola blábolit, jmenovitě vy.

4 0
možnosti
Foto

Hyeny si představují jinak než vy. Hyeny . Ty lační po krvi - byť mrtvých obětí. Ne ty, cosi zabíjení nepřejí, natož hromadné zabíjení nevinných lidí, válku. Jděte do háje - anebo přímo válčit - máte možnost. Rv;-€

1 4
možnosti
Foto

Viz pan M.Svoboda v 10.4.2022 10:15

3 0
možnosti
ZH

Diskuze je samozřejmě marná, když vy rozhodujete svévolně o tom, že už pouhé slovo mír je zlehčování něčeho. Nejde o žádnou válku mezi národy, ale je to jen pouhá politika. Rozumný člověk se nemůže za takovou hazardní politiku postavit. To budu raději ta hyena, a klidně zhrzená, prašivá, a možná i nemocná, špinavá a smradlavá.

3 4
možnosti
MS

Diskuze s vámi je marná, protože opravdu nejde o válku mezi národy, ale situaci, kdy jeden národ cíleně vyhlazuje druhý. Vaše vymezování proti nálepce je komické ve světle vaší vzniklé nálepky "neonarcista", kterou jste vytvořil a hojně používal.

Buďte si čím chcete, ale pak si nestěžujte, že se svět bude dokola máchat v bludném kruhu. Sám jste psal, že kdokoli může jít beztrestně bojovat proti denacifikaci Ukrajiny a já dodal, že bojovat kdokoli může jít i za napravení křivd z politiky.

4 0
možnosti
JD

J89a93n 17D95o17u83š49e78k

10. 4. 2022 8:23

Houby, já klidně můžu sympatizovat s Ukrajinou a druhým dechem dodat, že před konfliktem tady mnoho Ukrajinců dělalo tak akorát bordel. A když jsem za to odměněn další hnusnou nálepkou jako jste si nově vymyslel tak se mohu bránit.

2 3
možnosti
MS

Pak se potom svět nikdy neposune dopředu. Sympatizovat se samozřejmě bude s obětí a druhým dechem se bude dodávat, že si to oběť vlastně zasloužila. Znásilněná se měla lépe oblíkat, lidi z Buči měli lépe zvolit politiky a více se zajímat, co se dělo na Donbase. Hlavně děti, na kterých se vystřídali vojáci, za to mohou nejvíc, to dá přece rozum.

Odměnu si vyberte jak uznáte za vhodné, protože vás jsem nejmenoval. Ale když na tom trváte, je to vaše věc.

4 0
možnosti
  • Počet článků 112
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1021x
Jsem zlý,drzý,arogantní,hloupý,sebestředný,egoistický prostě jsem odrazem svých kritiků!
Jsem zastánce metody "cukru" pro lidi,kteří se zaslouží a "biče" pro lidi,kteří si koledují.

Seznam rubrik