Mediální břídil Babiš.

Sorry jako,ale takový vizionář,který je schopen v několikaset stranách vykreslit představu o fungování státu až do roku ANO,BUDE LÍP,by snad mohl vidět několik let dopředu....

Minimálně do doby,kdy na něj nějaký novinář vyšťourá Čapí hnízdo a nákup korunových dluhopisů a jako správný vizionář a schopný podnikatel,který se připravuje dopředu na horší časy předem najme PR manažera,který mu předlouská odpovědi na budoucí nepříjemné otázky. Před vstupem do politiky měl času celkem dost.

Ukažte mi jediného PR agenta v Česku,nebo ve světě,který by svému klientovi poradil odpověď: "Sorry jako!"

V tomhle odvětví nejsem moc zběhlý,ale troufnu si tipnout,že tohle je ta voda na mlýn Kalouskům, Fialům,novinářům,blogerům a všem,které už neprovokují samotné kauzy jako jejich vysvětlování. Nota bene o podnikatele,který svůj vstup do politiky oslavil hesly "Všichni okolo kradnú,Skončíme se zlodějnama....."

Souhlasím,že někteří hospodští kradli. Kradli proto,že nebyli dostatečně vyčůraní,aby své zisky vyváděli v mezích zákona a tím pádem je nemohl nikdo takhle veřejně morálně nařknout. Mohli například kupovat korunové dluhopisy!

Souhlasím,že Kalousek je symbol korupce. Ale vyhánět Kalouska Babišem?To jako vážně?

Sorry jako,za mě určitě ne.Pokud ho chce třetina národa,je to jejich věc.

Snad se v příštích čtyřech letech naučí více orientovat,jak má odpovídat na veřejnosti. Takový vizionář přece musí odhadnout,co by pak následovalo....

Autor: Michal Svoboda | sobota 12.8.2017 22:03 | karma článku: 22,49 | přečteno: 810x