Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Toto se děje pokud vítězí ideologie nad rozumem. My starší pamatujeme Sovětský blok a ti ještě starší Hitlerovské Německo. Jedno jako druhé by se dalo téměř identicky zkopírovat a vždy to dopadlo špatně, zejména pro prosté občany. Takže si nemyslím, že nějaké reformy jsou možné, pokus o ně bude jen prodlužováním agonie. Ostatně Evropský parlament to doložil svým posledním výplodem, budeme regulovat sekačky trávy a buldozery.

3 0
možnosti
MS

To je pravda.Jde mi o to,aby ten czexit proběhl s čistým svědomím,že jsme aspoň projevili snahu něco zlepšit,přestože asi oba tušíme,že naše snahy povedou do stejné destinace jako do té,kde obvykle trávíme dovolenou.

0 0
možnosti
JL

Někde se občas objevují čísla, kolik od nás vysávají korporace peněz - je to asi 300 miliard korun ročně - tak ať ty přemístěné peníze, vzniklé produktivitou práce našich lidí, investují do muslimů - a je to vyřešeno- Na to oni ovšem slyšet nebudou a určitě vymyslí nějaké inteligentní výmluvy. Tak argumentujme takto: suverénní národ má právo rozhodovat o tom, koho chce podporovat a koho ne. Jsme suverénní? A jestliže už nikoli, měli bychom rychle být- Británie ukazuje cestu.

3 0
možnosti
PK

Výsostným právem každého státu by mělo být právo stanovit koho na své území vpustí. Když v arabských zemích se zvedl počet obyvatel několikanásobně (u Sýrie se uvádí za posledních 50 let více jak 3x), tak se budou masy tlačit do Evropy. Válka, neválka. Tolik jich jejich země neuživí. Na rozdíl od Číny, Japonska neumí Arabové omezit porodnost. naopak chtějí dobýt Evropu dělohami arabských žen. Svět i když není ve světové válce, není bez chyb a nikdy nebude, je to boj. Srovnávat dnešní migraci s tou do r.89 z ČSSR je úplný nesmysl. Kolik Čechů na Západě chtělo uplatňovat nějakou komunistickou šaríju, nebo chtít tam komunistické imámy?

7 0
možnosti
VV

Jen z Ceskoslovenska uteklo v roce 1978 do Rakouska 168 000 osob, pres BRD do svobodneho Nemecka a ostatniho sveta to bylo pres 200 000 osob A tito lide nebyly zrejme bezprostredne ohrozeni na zivote. Jen nechteli zit pod sovetskou knutou.

V roce 1956 uprchlo a to opravdu pred nebezpecim opravdoveho oghrozeni Zivota z Madarska take pres 200 000 lidi.

A prave tyto zeme odepiraji solidaritu k uprchlikum. Neni to nejak divne?

Nejak mi to pripomina propagandu let ktera jsme povazovali za zu minula.

0 12
možnosti
MS

Pořád plácání se v kruhu.Tak buďte soudný napište kolik z těch 368 000 osob je ve vězení zá násilnou trestnou činnost?Kolik z těch 368 000 si spálilo prsty na ruce a zahodilo doklady?A proč si pálí uprchlíci prsty,není to nějaké divné?A proč nikdo nepeskoval Kanadu z romske xenofobie?Není to také divné?

9 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS